AVETI NEVOIE DE SIGURANTA IN AFACERI !!!

RomAUDIT este o societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil. Organizatia noastra este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania si Membra a Camerei Consultantilor Fiscali. Prin munca noastra contribuim activ la progresul oamenilor de afaceri, obiectivul nostru fiind acela de a asigura servicii profesionale de calitate.

Lucrarile executate de societatea noastra sunt de inalta tinuta profesionala, calitatea acestora fiind asigurata de o echipa de specialisti cu studii superioare si experieta in domeniul fiscal si financiar-contabil.

Obiectivul principal al societatii noastre il reprezinta gasirea celor mai bune solutii la problemele clientilor sai, sprijin si asistenta pentru dezvoltarea si punerea in practica a unor noi concepte tinand seama de capcanele si rigiditatea legislatiei fiscale actuale.

Societatea noastra va poate ajuta sa masurati eficacitatea activitatii prin simpla lecturare a catorva indicatori si sa cunoasteti cu regularitate rezultatele activitatii.

Oferim clientilor nostri straini raportari specifice privind activitatea desfasurata in Romania in functie de bilantul consolidat al fiecarei corporatii.

Noi suntem cei care:

  • Va pregatim pentru un control fiscal (Antifrauda)!
  • Veti cunoaste principalele sanctiuni din legislatia fiscala si cuantumul acestora!
  • Veti sti cum sa contestati oricare din masurile dispuse de fisc!
  • Operatiunile dvs. vor fi reflecate corect in contabilitate!
  • Veti cunoaste actele normative care reglementeaza facilitatile fiscale acordate agentilor economici!
  • Veti sti sa evitati fiscalitatea excesiva profitand de facilitatile fiscale in vigoare!
  • Veti sti care sunt operatiunile scutite de TVA
  • Veti sti cum se obtine rambursarea de TVA!
  • Veti cunoaste obligatiile angajatilor si angajatorilor, in ceea ce priveste calculul, retinerea si virarea impozitelor aferente pe salarii!

 

 

“Intotdeauna incercam sa venim in sprijinul Clientului prin servicii profesionale de calitate.

Detin o experienta de peste 20 de ani in domeniul financiar – contabil. Sunt membru CECCAR, Expert Contabil si Consultant Fiscal.

Viziunea mea:

Integritate: imi respect intotdeauna principiile;

Responsabilitate: Imi asum intotdeauna raspunderea la reusite si la greseli;

Pasiune: Imi fac intodeauna treaba cu placere si asta ma ajuta 100%”

CARMEN TUDOR – Administrator.

Globaltech Srl

"Colaboram cu firma RomAUDIT de mai bine de 12 ani si suntem foarte multumiti de profesionalismul de care au dat dovada in tot acest timp. Recomandam cu caldura." MIHAI BUCIOC - Administrator.

Romexped Group Srl

"Recomandam serviciile firmei RomAUDIT cu toata increderea. Promptitudine, profesionalism, amabilitate, rabdare, tot ce trebuie de la o firma de Consultanta Fiscala. Colaboram din 2003 si suntem extrem de multumiti." ANDREI MARIANA - Administrator.

MBC Auto Srl

"Colaboram cu firma RomAUDIT din 2004 si le multumim pentru devotamentul si profesionalismul de care au dat dovada. Recomandam serviciile lor pentru orice firma." ADAM STELICA - Administrator.