Modalitate de plata

Modalitatile practice de colaborare cu noi sunt diverse si in intregime la discretia clientului.

Suntem perfect constienti de faptul ca fiecare client este unic, iar problemele fiecaruia sunt specifice. De aceea, impreuna cu clientul incercam sa stabilim politica de preturi care sa satisfaca cel mai bine cerintele sale.

Alternativ, se pot stabili relatii de lunga durata bazate pe alegerea unora sau altora dintre urmatoarele optiuni de baza:

  • Asigurarea de servicii lunare in baza unui contract de prestari servicii.
  • Asigurarea de servicii pentru lucrari individuale.
  • Asigurarea de servicii in contrapartida (schimburi).

Contractele lunare de prestari servicii ingloband servicii de contabilitate, consultanta fiscala si consultanta juridica ne avantajeaza atat pe noi, cat si pe clientii nostri, oferind continuitate in abordarea problemelor, facand posibila consilierea prudentiala ce pleaca de la principiul ca este mai usor sa eviti o problema decat sa fii nevoit sa o rezolvi, in parte si din cauza aglomerarii si birocratiei institutiilor publice, precum si a modificarilor legislative neanticipate in timp util.

Etica si confidentialitate

Societatea noastra pune un accent deosebit pe reprezentarea completa a clientilor sai. In plus, serviciile noastre sunt indreptate permanent si exclusiv catre imbunatatirea si perfectionarea activitatii clientului.

In ceea ce priveste codul de etica profesionala al ROMAUDIT, interesele clientului vor constitui intotdeauna o prioritate.

In munca noastra de fiecare zi suntem ghidati de grija de a informa clientul in mod corect si de a il anunta la timp despre modificarile procedurilor din domeniu.

Garantam contractual confidentialitatea informatiilor comunicate de client sau obtinute pentru un client, chiar si dupa incetarea raporturilor de colaborare.